یکی دیگر از خدمات مؤسسه پژوهشیِ روانشناختی سَروِهانا، که با همکاری مرکز مشاوره مهتاب انجام گردیده، اپلیکیشنِ مشاوره آنلاینِ فارگو است. فارگو چند ویژگیِ مهم را در دستورِ کار خود قرار داده است. بالا برویم پایین بیاییم به مشاورههای آنلاین، نقدِ اثربخشی و کیفیت وارد است. منظور این است که آیا آنها میتوانند همپا و بههمان اندازه و میزان که رواندرمانیهای کلاسیک کارا و عمیق مسائل را بهبود میبخشند؛ اینها هم دارای این ویژگی باشند؟ بگذارید بهاین پرسش سه پاسخ بدهیم؛ بدبینانه: خیر. خوشبینانه: بله. واقعبینانه: تا حدودی.
روانشناسی دانشی است که با احتمالات سروکار دارد. وقتی ما صحبت از نگاهِ واقعبینانه میکنیم منظورمان یک نگرش منصفانه است. نگرش منصفانه بهما میفهماند محاسن و معایب هر مقولهای را ببینیم، درصددِ تقلیل معایب بر بیاییم و محاسن را ارتقا بدهیم.
اپلیکیشن «فارگو» با بهرهگیری از متخصصان روانشناس بستری را فراهم نموده تا کلیه هموطنان ایرانی در داخل و خارج از کشور بهراحتی تنها با استفاده از یک گوشی هوشمند و با هزینهای اندک در هر ساعتی از شبانه روز بتوانند دغدغه خودرا حل نمایند.
«فارگو» هزینهها را کاهش داده و با صرفهجویی در زمان، جامعه را به سمت خدمات مشاورهای برای حل معضلات، هنجارها و مشکلات زندگی شخصی و اجتماعیشان هدایت میکند. این روش میتواند یک ابزار مهم در اختیار افرادی که برای خود و یا اطرافیانشان کمکهای تخصصی در حیطه بهداشت روانی جستجو میکنند، باشد.
افراد میتوانند از طریق گوشی خود و یا کامپیوتر به روشهای مختلف با مشاور ارتباط برقرار کنند. به شیوه پیام تصویری و صوتی با مشاورانی که همگی صلاحیتهای لازم را جهت ارائه خدمات حرفهای و تخصصی دارند.
به زبان ساده، ارائه خدمات مشاوره و روانشناختی از طریق اینترنت انجام میشود. مطالعات بسیاری، اثر بخشی مشاورههای آنلاین را همانند مشاورههای حضوری تأیید نمودهاند. برای افرادی که بهدلیل دوری راه، دسترسی به خدمات مشاورهای برای آنها مشکل است، برای اشخاصی که دارای معلولیت بودهاند و یا بهدلیل بیماری و یا دغدغههای دیگر همچون داشتن فرزند کوچک یا سالمند در منزل، خارج شدن از منزل جهت مراجعه به دفتر مشاوره برای آنها دشواریها بههمراه داشته، این روش میتواند نگرانیها را در این مورد مرتفع کند. بهاحتمال زیاد این روشی است مناسب و مشوقانه برای افرادی که تمایل زیادی به دیدار و صحبتکردن چهره به چهره با مشاور ندارند. نوشتن و یا صحبتکردن از طریق تلفن برای آنها راحتتر بوده، بههمینمنظور دغدغه ما برخاسته از بطن جامعه بوده؛ جامعهای که شهروندان آن هر روز از مشکلات و هنجارهای شخصی و عمومی رنج میبرند.
درست است که مشاورههای تلفنی نمیتوانند در قامتِ رواندرمانیهای کلاسیک در بیایند، اما بهحتم کارایی و اثربخشی دارند. بیایید اینطور به ماجرا نگاه کنیم.
0
از 0 رأی